Pregătiri de Liga Europa. Steaua a schimbat gazonul pentru meciul cu Chelsea

Steaua a înlocuit pe propria cheltuială porţiuni din gazonul de pe Arena Naţională înaintea partidei cu Chelesea, din optimile de finală ale Ligii Europa. Anunţul a fost făcut de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

05 mart. 2013, 12:57
Pregătiri de Liga Europa. Steaua a schimbat gazonul pentru meciul cu Chelsea

Cu două zile înainte de meciul Steaua – Chelsea, din optimile de finală ale Ligii Europa, Dumitru Dragomir a dezvăluit că steliştii au înlocuit o parte din gazonul de pe Arena Naţională, în faţa porţilor, dar şi bucăţi din covorul de iarbă de pe lateralele terenului.

Am înţeles că Steaua a închiriat total Arena Naţională şi a reparat gazonul. Au adus role şi au înlocuit o parte din teren. Au închiriat total şi au dreptul să scoată gazonul, să pună altul… Dar nu era nevoie să scoată tot covorul de iarbă pentru că sunt şi porţiuni foarte bune. Mai ales pentru acest anotimp. Au schimbat la porţi şi pe laterale. Nu ştiu cât a costat… Mult nu i-a costat oricum.

Dar a fost foarte bine că ei au vrut să repare câteva zone ale terenului, era interesul lor. E de felicitat şi Primăria Generală că a înţeles şi că a mers pe mâna Stelei din toate punctele de vedere. Prin acest lucru Primăria se degrevează de anumite sarcini. Pentru că decât să bagi beţe în roate mai bine ajuţi”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de agenţia Mediafax.

Chiar şi după aceste reparaţii executate de oficialii clubului Steaua, gazonul trebuie schimbat în totalitate înainte de partida pe care echipa naţională a României o va disputa la 6 septembrie, pe Arena Naţională, cu Ungaria, în preliminariile CM-2014, este de părere Dumitru Dragomir. „Am vizitat terenul de pe Arena Naţională şi este mai bun, chiar dacă unii spun că ar avea probleme. Dar eu cred că pentru meciul naţionalei cu Ungaria ar trebui schimbat gazonul„, a adăugat preşedintele LPF.

Steaua întâlneşte, joi, pe Arena Naţională, formaţia engleză Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida retur este programată la 14 martie, la Londra.