Pregătirile de Paşte, pe ultima sută de metri atât la munte, cât şi pe litoral

Pregătirile de Paşte au intrat pe ultima sută de metri. La munte sau pe litoral, hotelierii pun la punct ultimele detalii pentru turişti. Ofertele sunt pentru toate buzunarele. Ministrul Transporturilor a făcut o vizită fulger pe litoral, ca să se asigure ca plajele distruse de iarna grea vor fi gata la timp.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 06:55
Pregătirile de Paşte, pe ultima sută de metri atât la munte, cât şi pe litoral

Plajele au avut mult de suferit în urma furtunilor din luna februarie. Totul trebuie pus la punct repede, aşa că se lucrează zi, lumină.  Între timp, hotelierii au pregătit deja pachetele speciale pentru sărbătorile de Paşte.

Pe Valea Prahovei, locurile de cazare se ocupă de la zi la zi. Pentru a petrece sărbătorile de Paşte la munte, doritorii trebuie să scoată din buzunar între 400 si 1.500 de lei.

Şi o veste foarte bună pentru iubitorii sportului alb. De Paşte, în Sinaia se va schia. Cel puţin pe pârtiile de altitudine, adică cele care se află la cota 2000.

În Mărginimea Sibiului este forfotă mare, iar beciurile sunt deja pline de bunătăţi. „Ceva slăninuţă afumată ori cârnaţi de porc pentru gustarea de dinaintea mielului de Paşte, iar vinul este şi el pregătit în butoaie”, spun gazdele.

Turiştii care aleg Mărginimea Sibiului pentru sărbătoarea Peştelui, vor plăti circa 200 de euro.

Mai mult de jumătate din locurile de cazare sunt deja ocupate.


loading...
Partenerii noștri