PRELIMINARII 2014. Dragomir: Vom învinge Estonia, dar nu cred că putem câştiga cu 5-0

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat , marţi, că echipa naţională va câştiga partida cu Estonia, programată în această seară în preliminariile CM 2014, dar nu crede că România poate învinge cu scorul de 5-0.

RomaniaTV.net
15 oct. 2013, 10:36
PRELIMINARII 2014. Dragomir: Vom învinge Estonia, dar nu cred că putem câştiga cu 5-0

Naţionala României întâlneşte, marţi, pe teren propriu, Estonia, în ultimul meci din campania de calificare la Cupa Mondială din 2014, însă pentru a putea merge la baraj, dintr-o grupă în care Olanda şi-a asigurat fără probleme locul întâi, are nevoie şi de un joc favorabil al rezultatelor.

„Suntem aproape de a merge la baraj şi după părerea mea vom merge. Nu o să batem azi pe Estonia cu 5-0, dar Olanda este echipă serioasă şi nu o să piardă în Turcia. Piţurcă şi ceilalţi implicaţi la naţională vor face o echipă care să câştige diseară. Nu mă gândesc să câştigăm cu 5-0 sau 6-0, pentru că nu cred că putem. Dar putem să batem cu 1-0 sau 2-0. Dacă va fi 6-0 sau 7-0 ce m-aş mai bucura, aşa, să le dăm peste nas turcilor. Dar e greu să baţi aşa. Cred însă că mergem la baraj şi avem toate şansele ca naţionala să reprezinte România la CM din Brazilia”, a spus Dragomir.

Echipele naţionale ale României şi Estoniei se întâlnesc, în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în ultimul meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Pentru a accede la barajul de calificare la CM, România trebuie să învingă Estonia, iar Turcia să nu câştige partida cu Olanda de la Istanbul.

CITEŞTE ŞI: Piţurcă: Nu vreau ca rezultatul de la Turcia-Olanda să fie anunţat în timpul meciului nostru cu Estonia

În cazul în care cele două echipe vor fi la egalitate de puncte, departajarea se va face la golaveraj. În acest moment, România are +4, iar Turcia +9.