PRELIMINARII CM 2014. Olanda a reuşit SCORUL SERII şi a UMILIT Ungaria

Olanda, deja calificată matematic la Cupa Mondială din 2014, nu a făcut rabat de la nimic vineri seară, în meciul cu Ungaria, din grupa D a preliminariilor, din care face parte şi România. Batavii s-au impus mai mult decât clar, cu 8-1, respectându-şi blazonul şi făcând un mare serviciu naţionalei României, scoţându-i pe unguri din cursa pentru baraj.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 20:42
PRELIMINARII CM 2014. Olanda a reuşit SCORUL SERII şi a UMILIT Ungaria

Olanda nu mai are nicio grijă privind prezenţa la Mondialul din Brazilia, de anul viitor, însă nu s-a menajat deloc în meciul de pe teren propriu cu Ungaria. Astfel, la pauză echipa antrenată de Lous van Gaal conducea deja cu 4-0, după golurile marcate de Van Persie (16, 44), Strootman (25) şi Lens (38).

După pauză, Ungaria a redus din diferenţă prin Dzsudzsak, în minutul 47, din penalty, însă batavii nu le-au mai dat apoi nicio şansă şi au marcat de încă patru ori. Van Persie a reuşit hatrick-ul, înscriind din nou în minutul 53, Devecseri a trimis balonul în propria poartă în minutul 65, iar pe final Van der Vaart (86) şi Robben (90) au stabilit scorul final.

Ultima etapă din grupa D este programată marţi, când se vor disputa meciurile Ungaria – Andorra, România – Estonia şi Turcia – Olanda. Cum România s-a impus cu 4-0 în faţa Andorrei, „tricolorii” pot obţine calificarea la baraj dacă marţi înving Estonia, iar Turcia nu învinge Olanda.