Premieră în România. Medicii vor face raportul de gardă exclusiv online

Publicat: Luni, 16 Martie 2020 22:27 // Actualizat: Luni, 16 Martie 2020 22:27 // Sursa: romaniatv.net

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, a anunșat că medicii vor face de acum încolo raportul de gardă exclusiv online. Astfel, medicii din acest spital evită, în acest fel, să se mai adune, zilnic, toți în aceeași încăpere.

"Este important ca toate spitalele să funcționeze în această perioadă. Trebuie să evităm intrarea acestora în carantină, iar activitatea Institutului Marius Nasta trebuie să se desfășoare în permanență. Aceasta înseamnă că trebuie să fim responsabili cu noi, noi între noi și noi pentru pacienții noștri", afirmă Beatrice Mahler, managerul spitalului.

Citește și: Un medic rezident de la spitalul Marius Nasta este suspect de coronavirus

"Știm că orice modificare poate presupune la început unele dificultăți, trebuie, însă, să conștientizăm că responsabilitatea și prevenția trebuie să fie în acest moment prioritare. Astfel, obiectivul nostru trebuie să fie eficientizarea activității, Trebuie să fim pregătiți pentru diverse scenarii, dar, bineînțeles, cu protecția cadrelor medicale ale institutului, dar și a angajaților în general. Un spital înseamnă oameni, resursă umană care trebuie, știm cu toții, să fie cât mai sănătoasă și să lucreze în condiții de securitate", adaugă Beatrice Mahler.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H