Premieră mondială a noului film Bond. Familia Regală din Marea Britanie a fost prezentă la lansare VIDEO

Cel mai vestit spion al Majestăţii sale, James Bond, revine pe ecrane cu filmul "Spectre". Premiera mondială a celei de-a 24-a pelicule cu celebrul agent 007 a fost celebrată aseară, cu mare fast, la Londra. Cei mai de seamă invitaţi ai serii au fost ducesa de Cambridge şi prinţii William şi Harry.

27 oct. 2015, 16:06
Premieră mondială a noului film Bond. Familia Regală din Marea Britanie a fost prezentă la lansare VIDEO

Prinţul William, soţia sa Kate şi fratele său, Harry, au asistat la lansarea mondială a ultimelor aventuri ale agentului britanic, în cadrul maiestuos din Royal Albert Hall. Membrii familiei regale nu au fost singurii care au păşit pe covorul roşu. La premieră au participat şi Natalie Imbruglia, Ronan Keating şi Shirley Bassey, dar şi protagoniştii peliculei, potrivit România TV.

A fost remarcabil, mi-a schimbat viaţa şi mi-a plăcut la nebunie fiecare clipă. Filmul a reprezentat doi ani din viaţa mea, dar a meritat„, a declarat Daniel Craig.

Citeşte şi Ochelarii care te fac spion: Au GPS şi cameră încorporată VIDEO

 

Filmul l-a apropiat pe Daniel Craig de colega sa de platou, frumoasa italiancă Monica Belluci, cea mai vârstnică actriţă care a interpretat vreodată o fată „Bond”. Chimia dintre cei doi a fost vizibilă şi la premiera peliculei, iar actorii nu s-au obosit să o ascundă. Aseară, a fost pentru prima oară când, în seara premierii, un film Bond a rulat şi în sute de săli de cinema din Marea Britanie şi Irlanda.

În noul episod, James Bond porneşte pe urmele unei grupări criminale, numite SPECTRE, cu care s-a confruntat şi în trecut. Pelicula, care a costat aproximativ 300 de milioane de dolari, a fost filmată în toate colţurile lumii, din Mexic până în Maroc. Fanii români ai agentului 007 mai au puţin de aşteptat. Filmul va avea premiera în România vinerea viitoare.

Citeşte şi James Bond a ajuns la spital. Daniel Craig s-a rănit în timpul filmărilor şi operat de urgenţă