Premiere cinema aprilie 2014: Rio 2, Sabotaj, Zona de pericol

In curand in cinematografele din Romania: Rio 2, Sabotaj (Sabotage), Brick Mansions (Zona de pericol)

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 16:59

Rio 2

Premiera: 11 Aprilie 2014

Pentru a-i învăţa pe cei trei copii ai lor ce înseamna viaţa în sălbaticie, Blu şi Jewel părăsesc liniştitul Rio de Janeiro şi se aventurează în pădurile Amazonului. Lui Blu îi este dificil să seintegreze, ajunge cioc în cioc cu răzbunătorul Nigel şi îl întâlneşte pe cel mai mare adversar al său: SOCRUL.
Cu: Jake T. Austin, Carlinhos Brown, Kristin Chenoweth

Sabotaj (Sabotage)

Premiera: 11 Aprilie 2014

O trupă de elită din Brigada Antidrog se războieşte cu cele mai periculoase carteluri ale drogurilor din lume. Specializată în operaţiuni de teren complexe, această echipă execută un raid strategic în una dintre casele conspirative ale cartelului. Ceea ce pare la prima vedere un raid tipic se transformă într-un jaf elaborat pe care componenţii Brigăzii Antidrog l-au premeditat. După ce fură şi ascund milioane de dolari proveniţi din traficul de stupefiante, membrii trupei de elită consideră că secretul lor este în siguranţă, însă şi-au făcut duşmani puternici în urma acelei operaţiuni ilegale şi sunt asasinaţi unul câte unul de către un om de rand.
Cu: Arnold Schwarzenegger, Joe Manganiello, King

Brick Mansions (Zona de pericol)

Premiera: 25 Aprilie 2014

Filmul de acţiune al lui Camille Delamarre este un remake al filmului franţuzesc Banlieue 13. Damien este un poliţist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în faţa justiţiei un gangster deosebit de periculos. În arsenalul acestuia se află o bombă atot-distrugătoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gansterului, într-un joc de-a şoarecele şi pisica.
Cu: Paul Walker, Robert Maillet, David Belle