Premierul britanic David Cameron a depus o coroană de flori la clubul Colectiv VIDEO

Premierul Marii Britanii David Cameron se află, miercuri, în prima sa vizită oficială în România. După ce s-a întâlnit cu premierul Dacian Cioloş, oficialul a mers la clubul Colectiv din Capitală.

09 dec. 2015, 14:22

Premierul britanic David Cameron a ajuns, miercuri, la locul tragediei de la Clubul Colectiv, unde a depus o coroană de flori, a ţinut un moment de reculegere şi a aprins o lumânare. Acesta a privit timp de câteva minute fotografiile celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu.

David Cameron a fost însoțit la clubul Colectiv de ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, și de ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell.

Miercuri s-au împlinit 40 de zile de la incendiul în urma căruia 60 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Premierul britanic David Cameron a avut, miercuri, la Palatul Victoria, o întâlnire cu prim-ministrul român Dacian Cioloș, în cadrul căreia a discutat o jumătate de oră cu omologul său român, iar de la ora 16.30 a fost primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis.

Vizita oficială a premierului britanic are loc cu puţin timp înaintea Consiliului European de iarnă care are loc la Bruxelles, în perioada 17-18 decembrie, şi în care se va discuta despre problema migranţilor. Săptămâna trecută, premierul britanic a făcut o vizită şi în Bulgaria.