Dacian Cioloş prezintă la mijlocul lunii mai rezultatul evaluării miniştrilor: „Nu se pune problema unei remanieri”

Premierul Dacian Cioloş va face un bilanţ la şase luni de guvernare "undeva la jumătatea lunii", nu vineri aşa cum s-a anunţat iniţial, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu. Acesta a mai precizat că deocamdată nu se pune problema unei remanieri.

05 mai 2016, 11:03
Dacian Cioloş prezintă la mijlocul lunii mai rezultatul evaluării miniştrilor: „Nu se pune problema unei remanieri”

Premierul va face un bilanţ la şase luni de guvernare undeva la jumătatea lunii. Joi se va întâlni cu toţi miniştrii, cu excepţia ministerelor de forţă, respectiv MAI, MApN, MAE, pentru a face o evaluare a activităţii şi modul în care se derulează proiectele asumate. Acum nu se pune problema unei remanieri guvernamentale„, a declarat Dan Suciu, potrivit Mediafax.

Referitor la demiterea sau demisia unor alţi membri ai Cabinetului, surse guvernamentale au declarat că dacă situaţia de la Ministerul Sănătăţii evoluează într-un sens care impune această măsură există posibilitatea plecării din Guvern a ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu. „Dacă apar lucruri noi, apar lucruri noi, dar acum nu se pune problema unei remanieri„, au afirmat surse guvernamentale.

Inițial, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat că detalii legate de aceste discuții vor fi făcute publice vineri. „(Sunt discuții — n.r.) pe prioritățile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfășurăm în acest moment și pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere„, declara purtătorul de cuvânt al Executivului, miercuri, într-un briefing la Palatul Victoria.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a fost REVOCAT din funcţie. Corina Şuteu, nominalizarea premierului