Premierul Cîţu ameninţă cu REMANIEREA Guvernului şi acuză USR-PLUS de „fake news”

Cîţu, mesaj tranşant pentru miniştri: Atât timp cât ai cerut nişte bani la buget şi sper că ai avut în calcul şi ţi-ai făcut singur programarea execuţiei bugetare şi ea nu arată aşa cum ai făcut-o, cineva trebuie să fie responsabil". În ceea ce priveşte acuzele USR-PLUS, cîţu susţine că guvernararea nu este afectată de alegerile din PNL.

26 iul. 2021, 19:52
Premierul Cîţu ameninţă cu REMANIEREA Guvernului şi acuză USR-PLUS de „fake news”

Premierul Cîţu a transmis un mesaj pentru miniştri, luni, la Constanţa, menţionând că atât timp cât au cerut bani de la buget şi şi-au făcut singuri programarea execuţiei bugetare, iar acesta nu arată aşa cum au făcut-o, atunci cineva trebuie să fie responsabil.

„În ceea ce priveşte execuţia bugetară, este clar că acolo eu consider că atât timp cât ai cerut nişte bani la buget şi sper că ai avut în calcul şi ţi-ai făcut singur programarea execuţiei bugetare şi ea nu arată aşa cum ai făcut-o, cineva trebuie să fie responsabil pentru asta şi până la urmă este ministrul cel care a susţinut bugetul la începutul anului. De aici începem cu analiza execuţiei bugetare, a modului cum s-au cheltuit banii în acest moment”, a afirmat Florin Cîţu, la Constanţa.

Dan Barna: „În PNL este concurs de cine dă mai multe castane USR-PLUS”

Premierul Cîţu a precizat că trebuie văzut de ce nu s-au cheltuit aceşti bani.  „Şi dacă nu s-au cheltuit banii, vedem de ce nu s-au cheltuit şi atunci trebuie să vină cu mai multe argumente pentru o eventuală suplimentare de resurse, dar îmi este greu să cred, când tu ai venit la începutul anului, mi-ai prezentat un buget, ai spus că vei cheltui, ai făcut trimestrializarea bugetului şi nu ai făcut execuţia cum ai promis, trebuie să vii cu argumente puternice ca să ceri suplimentare de bani”, a explicat premierul.

Dan Barna, anunţ despre ieşirea USR-PLUS de la guvernare: „Deocamdată, sunt multe variante”

Premierul Cîţu a declarat că i s-a promis că se va opri această cheltuială cu „abuzul” de concediile medicale, iar la rectificare fonduri se vor îndrepta către sănătate şi educaţie, menţionând că vor fi discuţii cu fiecare ministru.

Premierul Cîțu acuză USR-PLUS de FAKE NEWS: „Această campanie nu afectează guvernarea”

Dan Barna și Cristian Ghinea au acuzat direct că, din cauza alegerilor din PNL, guvernarea are de suferit! Însă, cei doi lideri USR-PLUS sunt contrați violent chiar de șeful lor din guvern, premierul Florin Cîțu. ”Această campanie nu afectează guvernarea”, a spus ferm Cîțu.

„Vreau să îi asigurăm pe români că această campanie nu afectează guvernarea. Fiecare dintre noi ne vom face treaba mai departe, pentru că, deși rezultatele se văd, nu lăsăm guvernarea deoparte. Să duceți mai departe mesajele despre această guvernare, ele nu ajung la toți românii.”, a spus Florin Cîțu la Constanța.


loading...