Premierul Ciucă, despre prelungirea compensării cu 50 de bani a preţului carburanţilor după noi scumpiri

Preţul carburanţilor a început din nou să crească, după ce se stabilizase pentru o perioadă, astfel că Guvernul se pregăteşte deja să intervină, iar premierul Nicolae Ciucă a anunţat marţi posibilitatea prelungirii compensării cu 50 de bani a preţului de la pompă.

22 nov. 2022, 15:19
Premierul Ciucă, despre prelungirea compensării cu 50 de bani a preţului carburanţilor după noi scumpiri

Prețurile carburanților continuă să crească pe piața din România. Premierul Nicolae Ciucă spune că guvernul nu a luat încă în calcul o prelungire a măsurii de compensare cu 50 de bani per litru de carburant, însă spune că la momentul la care va expira măsura, subiectul va fi discutat punctual.

„Nu am luat în discuție acest subiect, însă la momentul oportun, așa cum a fost și data trecută, el va fi analizat în funcție de evoluția pieței”, a declarat Nicolae Ciucă.

Preţul carburanţilor, 22 noiembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru marți, 22 noiembrie au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 6.95 lei și se găsește la acest preț  în județul Bihor, la stația Socar din localitatea Alesd.

În ceea ce privește preț motorină marți, 22 noiembrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.19 de lei și o găsiți la acest preț tot la stația Socar din Alesd.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

Citeşte şi: De ce uleiul s-a scumpit 50% într-un an în România, deşi este cel mai mare producător de floarea-soarelui din UE