Premierul Dăncilă, mesaj de la Guvern pentru victimele din Colectiv. Dimineaţă a evitat să răspundă jurnaliştilor pe aceeaşi temă

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, marţi după-amiază, un mesaj pentru victimele tragediei din clubul Colectiv, spunând că "societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care îi responsabilizează pe oameni să vadă clar atunci când lucrurile nu merg cum ar trebui şi să le îndreptăm". Iniţial, Viorica Dăncilă a evitat să răspundă, marţi dimineaţă, la Prlament, când un jurnalist a întrebat-o dacă are un mesaj pentru victimele de la Colectiv.

RomaniaTV.net
30 oct. 2018, 13:07
Premierul Dăncilă, mesaj de la Guvern pentru victimele din Colectiv. Dimineaţă a evitat să răspundă jurnaliştilor pe aceeaşi temă

„Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident.

Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui și să le îndreptăm.

Întreaga mea compasiune și condoleanțe familiilor și prietenilor greu încercați, iar celor răniți le doresc putere și sănătate!”, este mesajul transmis de premierul Viorica Dăncilă şi postat pe pagina de internet a Guvernului României.

Iniţial, marţi dimineaţă, Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliştii de la Parlament dacă are un mesaj pentru victimele incendiului de la Clubul colectiv, însă ea nu a răspuns întrebării şi a plecat.