Doliu în familia premierului Ciucă. A murit tatăl lui Nicolae Ciucă. Mama prim-ministrului: ”A fost internat în spital și a făcut complicații. A avut COVID”

Doliu în familia premierului Nicolae Ciucă. Tatăl acestuia a murit miercuri, 12 aprilie. Ședința de guvern programată pentru ora 14.00 va avea loc conform programului, dar Biroul de presă al Guvernului a anunțat că la început premierul nu va face declarații așa cum era anunțat inițial. 

12 apr. 2023, 12:20
Doliu în familia premierului Ciucă. A murit tatăl lui Nicolae Ciucă. Mama prim-ministrului: ”A fost internat în spital și a făcut complicații. A avut COVID”

Premierul este în doliu.  Tatăl premierului Nicolae Ciucă a murit miercuri dimineaţă, la spital, unde fusese internat în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Veste tristă a fost confirmată de mama premierului.

”Domnul Ciucă s-a dus. Mi l-a luat Dumnezeu. A fost internat în spital și a făcut complicații. A stat trei săptămâni, a avut… cum îi zice… COVID. I-a distrus și rinchii, nu mai putea să urineze. Azi dimineață a murit. În ce situație mă lasă, rămân singurică”, a declarat Lucia Ciucă, mama premierului, pentru FANATIK.

Gheorghe Ciucă, în vârstă de 80 de ani, a fost subofițer în armata română și era stabilit în comuna Plenița, loc unde s-a născut actualul prim-ministru, o comună cu 4.500 de locuitori situată la 60 de kilometri de Craiova.

Biroul de presă al Guvenului a anunțat că ședința de Guvern va începe la ora 14:00, așa cum a fost anunțat, dar că la începutul acestei ședințe nu vor fi susținute declarații de presă și nici nu vor fi oportunități de imagini pentru mass-media. Cel mai probabil premierul Nicolae Ciucă nu va participa la ședință, urmând a fi înlocui de unul dintre vicepremieri.

Citește și: Premierul Ciucă bate în retragere: „Nu s-a discutat despre concedieri. Suntem în Săptămâna Mare, să nu dăm populaţiei astfel de mesaje”

Potrivit unui reportaj realizat de Fanatik la casa părinților lui Nicolae Ciucă în 2021, părinții lui Nicolae Ciucă suferă de probleme cu circulația, specifice vârstei, tatăl premierului având în plus și ceva probleme cu rinichii.

Citește și: Nicolae Ciucă aruncă bomba despre rocada guvernamentală. ”O parte dintre miniştrii PNL nu se vor mai regăsi în viitorul Guvern”