Premierul, fără griji şi fără bani în liceu. Forin Cîţu: „Eram rocker!”

Florin Cîţu a dezvăluit că deţine o colecţie impresionantă de tricouri ale trupelor rock. De altfel, premierul este unanim apreciat de comunitatea rock din România.

16 sept. 2021, 22:11
Premierul, fără griji şi fără bani în liceu. Forin Cîţu: „Eram rocker!”

Premierul, fără griji şi fără bani în liceu. Cîţu: „Eram rocker!”. Florin Cîţu a dezvăluit că deţine o colecţie impresionantă de tricouri ale trupelor rock. De altfel, premierul este unanim apreciat de comunitatea rock din România.

Premierul, fără griji şi fără bani în liceu. Cîţu: „Eram rocker!”

„În liceu nu aveam bani, eram rocker. Țin minte că îmi cumpărasem niște blugi de la Timișoara, așa era pe vremea lui Ceaușescu, îi luai din târg. Și când am ajuns acasă i-am tăiat cu lama. Așa văzusem parcă la Metallica. Și am avut probleme, te oprea Poliția pe stradă dacă aveai blugii tăiați”, a spus Florin Cîţu la TVR.

Florin Cîţu salută promulgarea legii consumatorului vulnerabil. „Eu, ca liberal, nu susțin plafonarea prețurilor”

„Sunt rocker încă din 1986, anul în care a apărut „Master of Puppets”, Metallica”, spunea Cîțu într-un interviu mai vechi. În mediul online ori pe stradă, prin tricourile și bluzele sale, premierul arată că este fan al unor mari trupe precum Metallica, NIN (Nine Inch Nails) ori Foo Fighters. Florin Câțu avea 14 ani când a apărut albumul legendar „Master of Puppets”.

Despre materiile prferate, premierul a spus: „La matematică, fizică, engleză eram mai sus, la celelalte eram pe la mijloc. La astea am fost și la olimpiadă”.