Premierul Florin Cîţu, alături de Emil Boc, la Electric Castle: Sunt bucuros că s-a putut face acest festival

Premierul Florin Cîţu a fost prezent, vineri seară, la festivalul Electric Castle, care are loc în această perioadă la Cluj-Napoca. Alături de Florin Cîţu au mai fost prezenţi şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi soţia acestuia, dar şi alţi cunoscuţi.

07 aug. 2021, 10:01
Premierul Florin Cîţu, alături de Emil Boc, la Electric Castle: Sunt bucuros că s-a putut face acest festival

După ce a participat la şedinţa în care a fost aleasă noua conducere a PNL Alba. premierul Florin Cîţu a plecat la Cluj, la festivalul Electric Castle.

„Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a declarat premierul Florin Cîţu pentru Pro TV.

Alături de Florin Cîţu au ajuns la festival şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, soţia acestuia şi mai mulţi prieteni.

„Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă”, a scris Emil Boc pe Instagram, unde a postat şi o fotografie de la festival.

 

Electric Castle 2021. 250 de artişti, din 23 de ţări, vor urca pe cele 15 scene din Bonţida şi Cluj-Napoca

Ediţia specială din august

pune în prim-plan diversitatea şi experimentul, provocându-i pe participanţi să descopere noi artişti, noi stiluri muzicale şi noi perspective asupra realităţii cotidiene, în vremuri în care mobilitatea şi planificarea au devenit provocări.

Ne-am dorit ca pentru această ediţie specială de Electric Castle să reuşim să aducem publicului muzică diversă, de foarte bună calitate şi artişti de renume mondial. Spunem cu entuziasm că avem un line-up eclectic, care poate aduce bucurie unei varietăţi de gusturi muzicale.

Anul acesta, ne-am dorit să oferim vizibilitate unor grupuri muzicale din Europa de Est, aşa că veţi regăsi în program trupe din ţările învecinate, cu un stil unic şi cu o abordare inedită, care se bucură de mare apreciere internaţională„, a precizat Edmond Lenarth, director muzical al Electric Castle.