Premierul interimar Sorin Cîmpeanu, prima întâlnire informală cu miniştrii

Premierul interimar Sorin Câmpeanu s-a întâlnit, joi după-amiază, cu membrii guvernului. Şedinţa a fost una informală.

RomaniaTV.net
05 nov. 2015, 16:36
Premierul interimar Sorin Cîmpeanu, prima întâlnire informală cu miniştrii

Întâlnirea a prilejuit trecerea în revistă a agendei guvernamentale din perioada următoare, cu accent pe nevoile legate de asigurarea îngrijirilor medicale de care trebuie să beneficieze răniții din tragedia de la clubul „Colectiv”, precum și finalizarea detaliilor tehnice ale legii bugetului pe anul 2016.

„În cursul după amiezii de astăzi s-a desfășurat o ședință informală de guvern, sub conducerea domnului Sorin Cîmpeanu, prima reuniune a Cabinetului după desemnarea domniei sale ca prim-ministru interimar al Guvernului României. Întâlnirea a prilejuit trecerea în revistă a agendei guvernamentale din perioada următoare, cu accent pe nevoile legate de asigurarea îngrijirilor medicale de care trebuie să beneficieze răniții din tragedia de la clubul „Colectiv”, precum și finalizarea detaliilor tehnice ale legii bugetului pe anul 2016″, informează sursa citată.

Începând de săptămâna viitoare, guvernul va intra în regimul normal de activitate, prima ședință ordinară de guvern urmând a se desfășura miercuri, 11 noiembrie, ora 12.00.


loading...