Premierul Marcel Ciolacu a bătut palma cu Piero Ferrari. Filmul „Ferrari” a adunat „la crème de la crème” din România, în sala de cinema

Premierul Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au fost prezenți la premiera filmului „Ferrari”, unde s-au întâlnit cu Piero, moștenitorul imperiului Ferrari.

10 ian. 2024, 23:49
Premierul Marcel Ciolacu a bătut palma cu Piero Ferrari. Filmul „Ferrari” a adunat „la crème de la crème” din România, în sala de cinema
Marcel Ciolacu, întâlnire cu Piero Ferrari la film

Piero Ferrari se află în București special pentru evenimentul care a adunat la cinema cele mai importante personalități din Romînia. Premierul Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, au fost și ei prezenți în sală, unde au avut ocazia să-l întâlnească pe moștenitorul imperiului Ferrari.

Miercuri, 10 ianuarie, a avut loc premiera filmului „Ferrari” în Romînia, la Cineplexx Băneasa. Pelicula transpune o perioadă grea și importnată dun viața lui Enzo Ferrari, iar acțiunea se petrece în 1957. Protagonistul este interpretat de Adam Driver, cel care a jucat și rolul lui Maurizio Gucci în filmul „Casa Gucci”.  Filmul este regizat de Michael Mann, de patru ori nominalizat la Oscar.

Citește și: Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București: „Dacă era în Italia, venea Garda Financiară”

Marcel Ciolacu a dat noroc cu Piero Ferrari

În luna decembrie, filmul „ferrari” a debutat în cinematografele din SUA, iar miercuri, 10 ianuarie, a avut loc și premiera în Romînia. La eveniment au participat premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sorin Grindeanu, dar și alte nume importante de la noi.

Îmbrăcați la patru ace, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu și-au strâns mâna cu Piero și au schimbat și câteva vorbe, potrivit Cancan.

Citește și: Românca moştenitoare a imperiului Ferrari dezvăluie ce români îşi permit să cumpere un avion privat: „Sunt doar trei”

Piero Ferrari și soția lui, românca Romina Gingașu, au venit în România special pentru acest eveniment. Recent, partenera de viață a miliardarului a oferit câteva detalii interesante despre peliculă.

„Am avut foarte multe întâlniri, noi am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea. Am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion. Pentru asta suntem aici, pentru premiera filmului.

Ideea filmului a venit de la Michael Mann, acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz. Filmul este absolut o capodoperă.

În film este vorba despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari, an în care au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia, an în care s-a descoperit că Pierro există… e un pic de dramă”, a declarat Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, în emisiunea „La Măruță”.