Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București: „Dacă era în Italia, venea Garda Financiară”

Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București. Miliardarul italian, proprietarul faimoasei companii producătoare de mașini sport, a vizitat țara noastră, alături de soția sa, româncă Romina Gingașu. Când a venit prima dată în România, a fost surprins de mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București.

28 nov. 2023, 17:36
Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București: „Dacă era în Italia, venea Garda Financiară”
Replica incredibilă a lui Piero Ferrari

Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București. Miliardarul a fost uimit să constate cum își afișează bogăția unii dintre români. Soția lui, Romina Gingașu, a povestit că la un moment dat, ei au văzut parcate, în fața unui restaurant din București, nu mai puțin de șase automobile luxoase.

Citește și: Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari: „Am închis piscina, consumă cel mai mult”

Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux

Nu este ok (ca bogăția să fie afișată – n.n.)  Chiar râdeam cu Piero când am venit prima dată cu el în România și eram în fața unui restaurant de pe șoseaua Nordului. Erau în fața restaurantului trei Ferrari și trei Lamborghini.

Piero a zis că dacă era așa ceva în Italia, venea Guardia di Finanza ( Garda Financiară din Italia – n.n.) și îi aresta pe toți. Așa ceva nu vezi în Italia. Practic nu vezi, poate doar la Monaco…

Sincer, eu am cunoscut foarte mulți milionari în România care au milioane pe credit. Milionul (de euro – n.n.) se face foarte greu. Și jumătate de milion… Nu toți sunt milionari, nu sunt deloc, puțini sunt, foarte puțini și care au și un business sustenabil”, a povestit Romina Gingașu, adăugând că este important ca o companie să fie transparentă și să existe o corectitudine în gestionarea afacerilor.