Premierul Mihai Tudose a primit un ou de ciocolată în timpul moţiunii de cenzură

Mihai Tudose a avut parte de o surpriză la moțiunea de cenzură de astăzi. Premierul s-a ales cu un ou de ciocolată, primit în dar de la deputatul PNL Florin Roman.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 11:39
Premierul Mihai Tudose a primit un ou de ciocolată în timpul moţiunii de cenzură

Oul de ciocolată a fost mâncat, iar jucăria a fost lăsată pe masa miniștrilor din Parlamentul României.

Premierul Tudose a spus însă că nu el a fost cel care a mâncat oul de ciocolată.

 „Eu nu am mâncat, a mâncat domnul vicepremier Ciolacu. Era o jucărie, un băiețel sau o fetiță roz”, a declarat premierul la ieșire.
 
Deputatul Florin Roman nu a venit la tribuna Parlamentului numai cu oul de ciocolată. El a adus cu el şi alimente precum ulei, ouă, lapte, ţinând astfel să exemplifice cu cât s-au scumpit acestea în ultimele luni.
 
„O familie a cumpărat de dimineață alimentele de bază. Și le-a comparat cu cele din septembrie. Un litru de ulei – 4.29, acum este 7.01. Un litru de lapte – 4.10, acum 5.10. Unt – aproape că s-a dublat prețul. De la 6.45 la 11.14. O pâine de 600 de grame de la 4.41 s-a dus la 5.99. E o familie mai înstărită pentru că și-a permis să cumpere și carne: carne de porc costa 20,12 lei kg, acum e 24,99 lei. Ei nu au orbul găinilor, domnule Daea. Am fost la un magazin de cartier. Prețul ouălor a crescut de la 45 de bani la un 1 leu și 10 bani. Aici este bonul acestor cumpărături pe care le-a făcut această familie. În total au plătit 65.95. Pentru aceleași produse, în septembrie, plăteau 43.87, cu 22 de lei mai puțin”, a declarat de la tribună parlamentarul.