Premierul Nicolae Ciucă: Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României!

Premierul Nicolae Ciucă anunţă încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României, după ce a fost adoptată, vineri, Ordonanţa de Urgenţă prin care a fost creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relaţie directă cu obţinerea de rezultate în implementarea reformelor şi investiţiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educaţie. Guvernul României va îndeplini toate obligaţiile asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, România trebuie modernizată şi cu bani europeni, mai transmite premierul.

23 sept. 2022, 13:03
Premierul Nicolae Ciucă: Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României!

„Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanța de Urgență prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relație directă cu obținerea de rezultate în implementarea reformelor și investițiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educație”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Citeşte şi: Voucherele sociale de 250 lei vor fi emise şi în 2023. Premierul Nicolae Ciucă a făcut marele anunţ legat de continuarea programului şi despre banii din PNRR care au intrat deja în țară

Potrivit şefului Executivului, „primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii”.

„Al doilea jalon atins prin acesta Ordonanță de Urgență este menit sa mărească capacitatea creșelor și a grădinițelor, dar și a activităților de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localitățile unde aceste servicii sunt deficitare.

Citeşte şi: Şefa Europei, veste uriaşă pentru ţara noastră: „România va primi 2,6 miliarde euro, primii bani din PNRR, ca urmare a progreselor sale”

Guvernul României va îndeplini toate obligațiile asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. România trebuie modernizată și cu bani europeni”, a mai spus Nicolae Ciucă.