Premierul Orban, cazat la cel mai scump hotel din Paris. Cea mai ieftină cameră costă nu mai puţin de 1.000 de euro!

Ludovic Orban s-a întors recent din delegaţia de la Paris. Se pare că sejurul acestuia în Capitala Franţei este greu de uitat. Într-una dintre fotografii apare sub umbrela hotelului Bristol, ce are cele mai scumpe camere din oraş.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 21:26
Premierul Orban, cazat la cel mai scump hotel din Paris. Cea mai ieftină cameră costă nu mai puţin de 1.000 de euro!

Potrivit datelor, cea mai ieftină cameră ajunge la suma de o mie de euro pe noapte. Înainte de a prelua funcţia de premier, Orban susţinea că el se declara mulţumit de salariul de 3.000 de lei pe lună.

Şeful Exevutivului PNL a ținut un discurs la sediul Organizației de cooperare și dezvoltare europeană. A vorbit în franceză și le-a spus francezilor, citind de pe foaie, sunt „fericită”.

„Mulţumesc, domnule secretar general, Excelenţă, doamnelor şi domnilor ambasadori, membri ai Consiliului OCDE, sunt ‘fericită’ să am această discuţie cu dumneavoastră, doamnelor şi domnilor ambasadori”, a spus prim-minsitrul României, în Franța.

De altfel, Franţa va intra din nou într-un „lockdown” naţional începând de vineri pentru a limita răspândirea noului coronavirus, a anunţat miercuri preşedintele Emmanuel Macron într-un discurs către naţiune, relatează Reuters şi AFP.

„Am decis că trebuie să reintrăm începând de vineri în izolarea care a stopat virusul. Măsura este valabilă pentru întreg teritoriul naţional”, a declarat şeful statului într-o alocuţiune televizată.

Citiţi şi: Franţa se izolează de restul lumii. Lockdown total, ţara îşi închide graniţele externe UE, dar şcolile rămân deschise