Premierul Orban, prima reacţie după recordul de noi infectări cu COVID-19: „Suntem într-un moment de cumpănă, de inflexiune”

Ludovic Orban, premierul României, a avut o primă reacție după recordul de noi infectări de coronavirus, în ședința de guvern de miercuri. România a depășit astăzi pragul de noi cazuri pozitive confirmate la 24 de ore.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 12:47
Premierul Orban, prima reacţie după recordul de noi infectări cu COVID-19: „Suntem într-un moment de cumpănă, de inflexiune”

„Suntem într-un moment de cumpănă, de inflexiune. Putem opri creșterea numărului de cazuri, dar ca să reușim atingerea acestui obiectiv va trebui ca toate instituțiile implicate în prevenirea, în asigurarea respectării măsurilor de protecție, în informarea constantă și corectă a cetățenilor despre evoluția pandemiei, să fie mobilizate la maximum și mai ales să direcționă toate resursele umane pe care le avem și toate acțiunile le care întreprindem către acele zone unde rata de răspândire este mai mare.”, a declarat Ludovic Orban în cadrul ședinței de Guvern.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 4.016 cazuri noi de infectare cu coronavirus după efectuarea a 31.318 de teste. 66 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au murit. De asemenea, a fost înregistrat un nou record de pacienţi internaţi la ATI – 686.

BILANŢ coronavirus 14 octombrie. Peste 4.000 cazuri noi de COVID- 19 în 24 de ore. Un nou RECORD la ATI