Premierul Ponta a transmis la Cotroceni propunerea de numire a lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a transmis preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire în funcţia de ministru al Economiei a deputatului PNL Andrei Gerea, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 09:03
Premierul Ponta a transmis la Cotroceni propunerea de numire a lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei

În cazul în care va accepta propunerea, şeful statului va semna un decret prezidenţial de numire în funcţia de ministru al Economiei a lui Andrei Gerea şi un altul de revocare a ministrului interimar de resort, Daniel Chiţoiu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat marţi că liderul deputaţilor PNL, Andrei Gerea, a fost propus de conducerea partidului pentru a prelua portofoliul de la Economie.

„Domnul Andrei Gerea, fostul lider al grupului parlamentar din Camera Deputaţilor, membru al Comisiei economice, a fost propunerea pe care am făcut-o şi pe care am votat-o în unanimitate cu 58 de voturi din 58 de membri prezenţi ai BPN. Dânsul este propunerea noastră pentru Ministerul Economiei”, a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei: fost electronist, cu datorii de peste 176.000 euro