Premierul Ponta, copilotul lui Titi Aur în cadrul unei demonstraţii la Raliul Sibiului VIDEO

Premierul Victor Ponta a format împreună cu Titi Aur unul dintre cele două echipaje care au asigurat securitatea traseului la Raliul Sibiului. Premierul Ponta a dorit să transmită un mesaj pro-siguranţă rutieră, de promovare a siguranţei în trafic şi evitarea vitezei excesive, în cadrul unei campanii demarate de Federaţia Internaţională de Automobilism.

RomaniaTV.net
27 iul. 2013, 11:27
Premierul Ponta, copilotul lui Titi Aur în cadrul unei demonstraţii la Raliul Sibiului VIDEO

Echipajul format din pilotul Titi Aur şi copilotul Victor Ponta, premierul României, au luat startul vineri, de la ora 13.00, în una din cele două maşini care au deschis drumul (forlighter) în Raliul Sibiului, cea mai importantă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2013, cu un coeficient 2, dar şi etapă a Campionatului European de Raliuri. Titi Aur şi Victor Ponta nu s-au întrecut însă la Sibiu cu cele 69 de echipaje înscrise în competiţie.

Premierul a postat pe Faceebook şi câteva impresii despre etapa de raliu din acest weekend: „Sibiul întotdeauna a fost un raliu foarte frumos, dar anul ăsta este şi mai frumos decât de obicei. Prima probă a fost cu emoţii, că nu am mai fost de un an şi ceva în maşină, dar am fost cu profesorul meu Titi Aur şi nu m-am făcut de râs”, a scris Victor Ponta.

Împreună cu pilotul Titi Aur, premierul Ponta a dorit să transmită un mesaj pro-siguranţă rutieră, de promovare a siguranţei în trafic şi evitarea vitezei excesive, în cadrul unei campanii demarate de Federaţia Internaţională de Automobilism.

Premierul Victor Ponta promovează şi pe Facebook campania Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) pentru siguranţa rutieră, în contextul în care anual, 1,3 milioane de oameni îşi pierd viaţa şi alţi 50 de milioane sunt răniţi grav ca urmare a accidentelor.