Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Ionuţ Apostu în funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, luni, pe Ionuţ Apostu, viceprimar al municipiului Buzău şi fost jurnalist, în funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

13 mart. 2017, 20:01
Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Ionuţ Apostu în funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu

Decizia de numire a lui Ionuţ Apostu în funcţia de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Ionuţ Apostu are 40 de ani şi a fost ales viceprimar în vara anului 2016, după ce a candidat pe lista de consilieri a PSD şi a câştigat un mandat de consilier municipal.

Apostu este de profesie învăţător, iar în perioada 1998 – 2011 a fost jurnalist, fiind pe rând corespondent al cotidianului Libertatea, redactor al cotidianului Opinia, redactor – şef al cotidianului Opinia, redactor – şef al cotidianului Strada şi director al unui post de televiziune local, transmite News.ro.

În anul 2012, Ionuţ Apostu a fost timp de şase luni consilier la Direcţia Resurse Umane şi Relaţii Publice în cadrul ministerului Mediului pentru ca din noiembrie 2012 şi până în luna mai 2016 sa fie director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău.