Premierul Suediei condamnă atitudinea Guvernului britanic faţă de români şi bulgari

Publicat: Marţi, 26 Martie 2013 21:47 // Actualizat: Marţi, 26 Martie 2013 21:47 // Sursa: RTV.net

Premierul suedez Fredrik Reinfelt a criticat atutudinea Guvernuljui britanic faţă de poblema imigraţiei  masive românilor şi bulgarilor.

Premierul Suediei, conservatorul Fredrik Reinfeldt, l-a criticat marţi pe omologul său britanic, David Cameron, spunând  că Guvernul de la Stockholm nu a constatat vreo imigraţie masivă a românilor şi bulgarilor, scrie presa franceză.

"Cred că este o situaţie nefericită", a declarat Reinfeldt făcând referire la discursul premierul britanic. "Cred într-o Europă care trebuie să fie deschisă, în care să avem libertate de circulaţie şi în care trebuie să ne întrebăm mai degrabă cum se pot integra mai uşor străinii pe piaţa muncii", a completat primul-ministru suedez.

Reinfeldt a susținut că, după pieţei muncii pentru cetățenii români şi bulgari, Suedia nu a constatat vreun aflux masiv de persoane care să încerce să beneficieze de indemnizaţii sociale. "Nu ne-am confruntat cu acest turism social şi ar fi înţelept să împărtăşim această idee şi altora", a spus el.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 14:03
Răspunde | Votează email -1 email
Andrei
„Nu exista teama de efort, ci teama de efort insuficient.
Cat de mult gresesc oamenii care nu fac sport!
Acestia isi condamna organismul la involutie si atrofie, il condamna la imbatranire timpurie si la diferite boli serioase care pericliteaza viata, care au la baza procesele de involutie, de atrofie si obezitate, provocate de inactivitate.
Vedem ca odihna exagerata, viata sedentara, inactivitatea si in general efortul functional redus nu trec usor si lasa urme serioase in organismul omenesc, care duc la distrugerea lui.Organismul omenesc viu, in conditii generale de existenta bune, cu alimentatie buna si odihna corespunzatoare pentru restabilire, conditii care sunt asigurate pentru oamenii muncii, nu se distruge din cauza muncii, nici din cauza efortului functional, ci din cauza lipsei de efort.Efortul functional este acea parghie in mana omului, educatorului, care dirijata stiintific contribuie la obtinerea unei reale transformari si perfectionari a naturii omului.” 1965 Prof.dr.Dragomir Mateev
La fel ca si sportul, munca intretine viata si sanatatea. Am sperat ca avand continuitate in activitatile pentru care am fost pregatiti,vom obtine suficiente venituri pentru a cunoaste lumea. Visurile noastre au fost intrerupte, ca si sanatatea in momentul in care economia romaneasca a fost desfiintata. Este dureros sa cerem sa muncim in fata combinatelor care stau inchise.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H