Premierul va trimite Corpul de Control la Ogrezeni pentru a investiga fenomenul infracţional

Publicat: Miercuri, 07 Mai 2014 19:26 // Actualizat: Miercuri, 07 Mai 2014 19:26 // Sursa: romaniatv.net

Primul-ministru Victor Ponta a declarat miercuri, la Giurgiu, că va trimite Corpul de Control în localitatea Ogrezeni, judeţul Giurgiu, după ce primarul de acolo i-a semnalat că se confruntă cu un 'fenomen infracţional', potrivit Agerpres.

Foto: desteptarea.ro

'Avem o problemă cu apele, am avut cod galben spre portocaliu pentru inundaţii şi din cauza unui fenomen infracţional care a fost prezentat de-a lungul anilor instituţiilor statului abilitate, dar fără un răspuns relevant, a fost pusă în pericol siguranţa localităţii', a declarat, în faţa premierului, primarul localităţii Ogrezeni, Jean Jipa.

El susţine că în comuna Ogrezeni există un bazin de acumulare, care este utilizat de peste zece ani în condiţii pe care autoritatea publică locală nu le recunoaşte.

'Acest lac de acumulare şi iaz piscicol se întinde pe 301 hectare şi prin HG se află în patrimoniul comunei Ogrezeni. Tot acolo mai există un proprietar, dar numai asupra apei. Balta e exploatată de peste zece ani de zile de fostul deputat Dan Păsat, prin firmele sale. Noi, proprietarii terenului, suntem vitregiţi de toate foloasele acestei bălţi pentru că nu putem accesa proiecte pe piscicultură, iar la creşterea apelor s-a pus în pericol siguranţa localităţii şi a trebuit să facem o breşă ca să oprim apa', a explicat primarul localităţii Ogrezeni.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
comună hectare infractional investigaţie Ogrezeni premier
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mai 19:40
...ce primarul de acolo i-a semnalat că se confruntă cu un ‘fenomen infracţional’, potrivit Agerpres. Citește mai departe…

...
07 mai 19:38
...
Primul-ministru Victor Ponta a declarat miercuri, la Giurgiu, că va trimite Corpul de Control...
07 mai 19:38
...
Primul-ministru Victor Ponta a declarat miercuri, la Giurgiu, că va trimite Corpul de Control...
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H