Premierul Viktor Orban participă la înmormântarea tatălui europarlamentarului Laszlo Tokes, la Cluj-Napoca

Premierul Ungariei, Orban Viktor, participă, joi, la Biserica reformată din centrul municipiului Cluj-Napoca, la slujba de înmormântare a tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo, care a decedat în 15 ianuarie şi care urmează să fie îngropat în Cimitirul central.

21 ian. 2016, 11:57
Premierul Viktor Orban participă la înmormântarea tatălui europarlamentarului Laszlo Tokes, la Cluj-Napoca

Orban Viktor a sosit, joi, la Biserica reformată de pe Strada Mihail Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, în jurul orei 13.00, şi şi-a prezentat condoleanţele familiei lui Tokes Laszlo.

La slujba de înmormântare a tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo participă câteva sute de persoane.

Citeşte şi: Viktor Orban cere ridicarea unei linii de apărare împotriva migranţilor în nordul Greciei

Premierul Ungariei va susţine un discurs după slujba de înmormântare alături de Episcopul Reformat al Ardealului, Kato Bela, decanul Institutului Teologic Reformat, Adorjani Zoltan, şi de preotul romano-catolic Kovacs Sandor.

În jurul orei 14.00, în cimitirul central va avea loc ceremonia de înmormântare a tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo, scrie Mediafax.

Tokes Istvan, tatăl lui Tokes Laszlo, a decedat în 15 ianuarie, la vârsta de 99 de ani. El a fost episcop vicar al Episcopiei Reformate a Ardealului şi profesor la Institutul Teologic Reformat din Cluj-Napoca.loading...