Premii de 10.000 RON în turneul cu 26 de sloturi noi pe Vlad Cazino

Deja devenit o destinatie populara pentru pasionatii de jocuri de cazino din Romania, Vlad Cazino surprinde din nou in mod placut: pe platforma cazino-ului au devenit disponibile 26 de jocuri de sloturi extrem de populare in mediul offline in tara noastra, printre care "vedetele" Book of Ra, Sizzling Hot si Lucky Lady`s Charm. Mai mult decat atat, cei de la Vlad Cazino au pregatit si un turneu pentru clienti, sarbatorind practic aceasta lansare a noilor jocuri.

RomaniaTV.net
15 mai 2018, 07:16
Premii de 10.000 RON în turneul cu 26 de sloturi noi pe Vlad Cazino

Turneul „Smecherie pe vampirie” este programat sa se desfasoare intre 9 si 24 mai si include premii totale in valoare de 10.000 RON. Aceasta suma urmeaza sa fie impartita, conform unui anumit algoritm, intre primii 20 de jucatori cu cele mai multe runde jucate. Astfel, locul intai primeste nu mai putin de 5000 RON. Se aplica termeni si conditii, iar promotia este dedicata celor cu varsta de cel putin 18 ani (la fel ca toate facilitatile de la Vlad Cazino).

„Fratilor, am adus o groaza de jocuri noi – fierbinti ca Egiptul si cu castiguri mari ca in Vegas! Book of Ra, Lucky Lady’s Charm si Sizzling Hot sunt doar cateva dintre sloturile noi care ard de nerabdare sa le joci!”, se precizeaza pe www.vladcazino.ro.

Cel mai nou cazino online din tara noastra, Vlad Cazino, ofera jucatorilor o mare varietate de forme de divertisment din aria cazino, cazino live si bingo. Tot continutul poate fi accesat atat dededqdsde de pe dispozitive desktop, cat si de pe dispozitive mobile.