Premii inedite pentru clienții Lidl! Roata cu Surprize îi așteaptă pe români în magazine. Iată ce poți câștiga!

Vești bune pentru clienții unui mare lanț de supermarketuri din țară! Lidl România a făcut un mare anunț pentru românii ce obișnuiesc să cumpere din centrele comerciale Lidl, aducând o nouă oportunitate pentru aceștia. Mai exact, este vorba de ”Roata cu Surprize”. Află toate detaliile în articol.

25 ian. 2024, 15:15
Premii inedite pentru clienții Lidl! Roata cu Surprize îi așteaptă pe români în magazine. Iată ce poți câștiga!

Începând cu data de 22 ianuarie 2024, fiecare vizită la LIDL poate deveni ocazia perfectă pentru a câștiga premii surpriză și pentru a profita de ofertele speciale.

Citește și Lidl publică la ofertă de luni, 22 ianuarie 2024, lista cu produsele căutate de toți românii. Se vor vinde ca pâinea caldă

Campania „Roata cu Surprize” este o inițiativă inovatoare care recompensează loialitatea clienților LIDL.

Conceptul este unul simplu! Astfel, scanând cardul Lidl Plus de fiecare dată când faci cumpărături de minimum 60 de lei, ai șansa de a învârti roata virtuală plină de surprize.

Cheltui mai mult, ai mai multe șanse de câștig

Cu cât cheltui mai mult, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga.

Poți obține un cupon cu un premiu surpriză sau chiar de 3 ori valoarea coșului tău de cumpărături, cu un maxim de 500 de lei.

Este o oportunitate excelentă pentru clienții fideli să se simtă răsplătiți pentru alegerile lor de cumpărături.

Dar campania „Roata cu Surprize” nu este singura surpriză pe care LIDL o aduce în această perioadă, conform Monden.ro.

Clienții pot răsfoi catalogul online al LIDL pentru a descoperi o gamă variată de produse și oferte speciale valabile în perioada 29.01-04.02.2024.

Indiferent dacă ești în căutare de gusturi autentice americane sau de modă la prețuri accesibile, LIDL are tot ce îți trebuie.

Sub marca #Mcennedy, LIDL aduce pe mesele românilor o selecție delicioasă de produse în stil american.

Te-ar putea interesa și Produsul pe care toți românii îl vor vrea ajunge pe rafturile Lidl din 2 ianuarie 2024. Are reducere și se va vinde imediat

Clienții pot alege dintr-o varietate de burgeri suculenți sau snacks-uri crocante, perfecte pentru a aduce un strop de cultura americană în bucătăria ta, iar acest lucru oferă o oportunitate minunată de a încerca ceva nou și de a-ți răsfăța papilele gustative.