Produsul pe care toți românii îl vor vrea ajunge pe rafturile Lidl din 2 ianuarie 2024. Are reducere și se va vinde imediat

Românii au motive de bucurie, odată cu deschiderea magazinelor după perioada sărbătorilor. Un produs intens căutat reajunge pe rafturile magazinelor Lidl din 2 ianuarie 2024. În plus, prețul este redus, astfel că se va vinde rapid.

01 ian. 2024, 22:09
Produsul pe care toți românii îl vor vrea ajunge pe rafturile Lidl din 2 ianuarie 2024. Are reducere și se va vinde imediat
Produsul pe care toți românii îl vor vrea ajunge pe rafturile Lidl din 2 ianuarie 2024. Are reducere și se va vinde imediat

Lidl a făcut un anunț care o să-i bucure pe mulți români la început de an. Un produs pe care mulți îl caută des și îl gătesc aproape zilnic intră la reducere. Stocul este limitat și se va termina repede, așa că cine vrea o bucată trebuie să se grăbească.

Citește și: Magazinul cu produse la 1 leu care dă peste cap planurile de afaceri de la Kaufland, Lidl și Mega Image

Produsul redus ce ajunge pe rafturile Lidl din 2 ianuriae 2024

Românii au primit o veste bună imediat după Revelion. Lidl bagă la reducere un produs pe care foarte mulți se grăbesc să-l cumpere, astfel că se va vinde imediat începând de marți, 2 ianuarie 2024. Este vorba despre caserola de piept de pui dezosat, fără piele și feliat, la 500 de grame. Dacă în mod normal prețul este de 17 lei, acum are o reducere de 26% și costă numai 12,49 de lei.

O reducere substanțială, însă aplicabilă doar celor care au card de fidelitate, o are un alt produs și anume mini-mozzarella. Pentru 125 de grame, prețul este acum de 4,49 de lei, mai ieftin cu 25%. De asemenea, Lidl oferă reducere săptămâna aceasta și pentru fileul de șalău de Nil. 100 de grame din acest pește se vând cu 4,29 de lei, de la 5,29 de lei cât era prețul inițial al produsului.

Iaurtul cremos grecesc, cu fructe, marca Pilos, are și el o reducere de 20%. În aceste condiții, paharul de 500 de grame nu mai costă 10 lei, ci doar 7,99 de lei, începând cu 2 ianuarie 2024. De asemenea, o sticlă de Sana Light, tot de la Pilos, se vinde în această perioadă cu 2,49 de lei, fiind mai ieftină cu 10%. Iar untul de la Albalact se găsește la Lidl cu 9,99 de lei, iar stocul este limitat.

Macroul afumat, fără cap, are o reducere de 25% pentru 100 de grame. Astfel, prețul de la raft al acestui produs nu va mai fi de 3,99 de lei, ci doar de 2,99 de lei. Iar pentru fanii gustărilor rapide este bine de știut că wrapul cu pui de la Lidl costă doar 6 lei.

Citește și: De unde provin produsele Deluxe vândute de Lidl. În ce țară sunt produse, de fapt