Premiile Grammy 2021, amânate pentru primăvară

Premiile Grammy 2021 au fost amânate pentru primăvară, eveniment care trebuia să aibă loc la sfârşitul lunii ianuarie. Beyoncé, Taylor Swift şi Dua Lipa conduc nominalizările pentru premiile din acest an, care au fost anunţate în noiembrie.

06 ian. 2021, 10:44
Premiile Grammy 2021, amânate pentru primăvară
Premiile Grammy 2021 trebuiau să aibă loc la sfârşitul lunii ianuarie

Premiile Grammy 2021, amânate pentru primăvară. „Nimic nu este mai important decât sănătatea şi siguranţa celor din comunitatea noastră muzicală şi a sutelor de oameni care lucrează neobosit la producerea spectacolului”, se spune într-o declaraţie a Recording Academy, care organizează Grammy, potrivit Mediafax.

Nu este clar dacă comediantul Trevor Noah, care urma să fie gazda spectacolului, va participa în continuare la ceremonia din acest an.

Citeşte şi: Scandal în industria muzicii! Fostul director al Grammy Awards, Deborah Dugan, a fost demis oficial

Premiile Grammy 2021, amânate pentru primăvară

Organizaţia a anunţat anterior că ediţia din acest an va fi în mare parte virtuală, potrivit agenţiei de ştiri AFP, fără a oferi alte detalii.

Multe ceremonii majore de premiere au trebuit să se mute online de când pandemia a ajuns în SUA, anul trecut. Statul american California a fost puternic afectat de coronavirus.

Citeşte şi: GRAMMY 2020. Billie Eilish, marea câştigătoare: cinci premii din şase nominalizări. Are şi piesa anului: „Bad Guy”

Fiica lui Beyonce, nominalizată la premiile Grammy

Blue Ivy Carter, fiica artistei Beyonce, este nominalizată, oficial, la premiile Grammy. Melodia lui Beyonce este realizată, potrivit artistei, în colaborare cu fiica sa, însă aceasta a lipsit de pe lista de nominalizări.

Ulterior, site-ul a fost actualizat și Blue Ivy, în vârstă de 8 ani, figurează ca nominalizată a premiilor Grammy 2021. Actualizarea informațiilor nu a inclus numai numele fiicei lui Beyonce, ci și pe cel al artistului nigerian Wizkid, care apare în video.

Premiul Grammy pentru „Cel mai bun videoclip” este oferit artistului principal, dar și colaboratorilor care apar în melodie sau în videoclipul piesei. Totodată, regizorul și producătorul video sunt incluși pe lista de premiere.