OSCAR 2014. Cum se câştigă marele premiu cu doar 250 de dolari

OSCAR 2014. 250 de dolari, acesta a fost bugetul de care a dispus americanca Robin Mathews pentru a cumpăra produsele cosmetice cu care să îi machieze pe actorii din filmul "Dallas Buyers Club". O sumă infimă, dacă ne gândim că femeia a avut de aranjat sute de persoane, iar machiajele pe care le-a realizat actorilor Matthew McConaughey şi Jared Leto nu au fost deloc simple.  

26 feb. 2014, 13:37
OSCAR 2014. Cum se câştigă marele premiu cu doar 250 de dolari

Premiile Oscar 2014. Deşi lipsită de un buget generos, aşa cum ne-am aştepta în cazul unui film de la Hollywood, Robin a reuşit să facă performanţă, scrie enational.ro. Nu numai ca actorii din „Dallas Buyers Club” au arătat impecabil, dar femeia a si fost nominalizata la Premiile Oscar, categoria „Cel mai bun machiaj”.

Citeşte şi PREMIILE OSCAR 2014: Se anunţă PROTESTE în timpul ceremoniei

Si cand te  gandesti ca atunci cand a lucrat la pelicule precum „Twilight„, „Django Unchained” sau „The Final Destination” a avut la dipozitie incomparabil mai multi bani ca acum! Bugetul limitat de la „Dallas Buyers Club” nu a facut-o, insa, pe Robin sa se dea batuta. Si-a facut calculele la milimetru si a reusit sa isi duca treaba la bun sfarsit: Matthew McConaughey si Jared Leto chiar au aratat ca niste bolnavi de SIDA in pragul mortii. „A fost cel mai sarac film pentru care am lucrat vreodata”, a povestit make-up artistul.

Citeşte şi OSCAR 2014: 37 de ani de efecte vizuale FABULOASE, în 4 minute VIDEO

„Uneori,  ii transformam pe Matthew si Jared din bolnavi in sanatosi si din sanatosi in bolnavi chiar si de cinci ori pe zi. De la inceputul si pana la sfarsitul filmarilor, amandoi au fost cu vreo 18 kilograme mai slabi decat ar fi greutatea lor normala.  Cand va uitati la film si vedeti ca din pricina medicamentelor pe care le iau, personajele lor s-au ingrasat cu 11-12 kilograme, sa stiti ca tot efectul e din machiaj”, a povestit mândră de realizările ei, Robin Mathews.