Premiile OSCAR 2021. Zece ţinute care au făcut furori pe covorul roşu. Cum arată „rochia de distanţare socială”

Premiile OSCAR 2021. Gala din acest an readuce o parte din spiritul ceremoniilor dinaintea pandemiei de COVID-19. A fost un prilej aşteptat de actori pentru a-şi etala cele mai bune ţinute. Cu toţi ochii aţintiţi asupra lor, nominalizaţii au păşit cu încredere pe covorul roşu.

26 apr. 2021, 11:18
Premiile OSCAR 2021. Zece ţinute care au făcut furori pe covorul roşu. Cum arată „rochia de distanţare socială”
Ţinutele care au făcut furori pe covorul roşu

Premiile OSCAR

2021. Emoţiile au fost mari şi pentru România, care a urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă cu producţia autohtonă „Colectiv”, nominalizată la două categorii: cel mai bun documentar şi cel mai bun lungmetraj internaţional.

Citeşte şi: PREMIILE OSCAR 2021. „Colectiv” a ratat Oscarul la ambele categorii la care a fost nominalizat. „Nomadland”, câştigător la cele mai multe categorii. Câştigători Oscar 2021

Premiile OSCAR 2021. Ţinutele care au făcut furori

1. Regina King nu a păşit pentru prima oară pe covorul roşu de la Premiile Oscar, scrie BBC. Cu doi ani în urmă, a câştigat titlul de „cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru rolul interpretat în producţia americană „If Beale Street Could Talk”.

Regina King a purtat o rochie Louis Vuitton

Anul acesta, ea s-a întors la Premiile Academiei Americane de Film nu ca actriţă, ci în postura de regizor al filmului „One Night In Miami”, triplu nominalizat la Oscar. Chiar dacă nominalizările nu s-au materializat în premii, Regina King a preluat rolul de gazdă şi a deschis ceremonia, salutând telespectatorii şi prezentând primele două categorii (cel mai bun scenariu original şi adaptat).

Aceasta a purtat o rochie Louis Vuitton personalizată, albastru-deschis, cu pliuri strălucitoare şi umeri cu un croi îndrăzneţ, în stilul anilor 1980.

2. Margot Robbie, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat o rochie Chanel, de culoare gri, cu detalii florale delicate.

Zendaya a purtat o rochie semnată Valentino Couture

3. Zendaya a făcut furori într-o rochie galbenă semnată Valentino Couture. Fosta actriță Disney a purtat şi un colier cu un diamant galben viu (6 carate), 18 diamante (18,18 carate), 693 diamante tăiate în trepte (49,30 carate), 398 diamante rotunde cu tăiere strălucitoare și diamante cu pavé.

De asemenea, a purtat un inel cu un diamant de 9,90 carate tăiat smarald, cu două diamante baghetă de 1,35 carate fiecare. Zendaya și-a completat aspectul strălucitor cu cercei din 9,4 diamante galbene și două diamante de 3,49 carate fiecare.

Zendaya a purtat o rochie semnată Valentino Couture

4.„Rochie de distanţare socială” a fost purtată de Maria Bakalova. Vedeta din „Borat Subsequent Moviefilm” a descoperit cel mai simplu mod de a respecta regula distanţării, purtând o rochie amplă Louis Vuitton, împodobită cu 100 de metri de tul. Decolteul adânc, în V, împodobit cu diamante, a fost apreciat pozitiv de criticii de modă.

Nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”, Maria Bakalova a arătat pe covorul roşu o latură diafană a personalităţii sale, diferită de cea afişată în filmul Borat.

Maria Bakalova a purtat o rochie „de distan’are socială”

5. Viola Davis a ales o rochie Alexander McQueen concepută de Sarah Burton.

Viola Davis a purtat o rochie aurie, Alexander McQueen

6. Alan Kim, micul mare câştigător al Premiilor Oscar 2021. Băiatul de nouă ani nu este doar una dintre vedetele din „Minari”, ci a furat lumina reflectoarelor şi la Gala Oscar de anul acesta, scrie BBC.

Kim a fost protagonistul unuia din momente virale ale nopţii, dansând pe covorul roşu.

Acesta a purtat un costum elegant Thom Browne cu pantaloni scurţi şi şosete vărgate, fiind fotografiat alături de mama sa.

Alan Kim a purtat un costum elegant Thom Browne

7. Martin Desmond Roe şi Travon Free au câştigat Oscarul pentru „cel mai bun scurtmetraj de acţiune live”, cu filmul „Two Distant Strangers”. Prin ţinutele lor, i-au adus un omagiu jucătorului NBA Kobe Bryant, care s-a stins din viaţă anul trecut, în urma unui accident de elicopter în care a murit şi fiica sa, Gianna.

Martin Desmond Roe şi Travon Free

8. Amanda a arăta ca o vedetă de film în rochia personalizată Armani Prive, cu un decolteu în V și o fustă voluminoasă.

Actrița, în vârstă de 35 de ani, a purtat bijuterii Forevermark, inclusiv cercei halo cu picături radiante galbene Premier Gem de 10,45 carate şi un inel de 5,03 carate.

Amanada a purtat o rochie personalizată Armani Prive

9. Paul Raci, starul din „Sound of Metal”, a cucerit covorul roşu alături de soţia sa, Liz Hanley Raci, care este şi agentul actorului în vârstă de 73 de ani.

Soţia mea, Liz, va fi acolo alături de mine. Ea este inima mea„, a spus Paul Raci într-un interviu acordat revistei „People”.

Paul Raci şi soţia lui

Raci este fiul unui cuplu cu deficenţe de auz, motiv pentru care actorul cunoaşte foarte bine limbajul mimico-gestual. Acesta s-a folosit de cunoştinţele sale, traducând pin semne pentru cei de acasă discuţia cu reporterii.

10. Vanessa Kirby a purtat o rochie roz pal Gucci, completată cu un detaliu decupat. Ea a adăugat bijuterii Cartier.

Vanessa Kirby a purtat o rochie Gucci