Premiul la loto s-a transformat într-un coșmar pentru această femeie: „Nu poate fi adevărat!”

Poveste incredibilă dar adevărată a unei femei care a câștigat la loto, dar a pierdut tot. Norocoasa și în același timp ghinionista credea că a dat lovitura vieții, când de fapt și-a luat o mare „țeapă".

07 aug. 2023, 08:40
Premiul la loto s-a transformat într-un coșmar pentru această femeie: „Nu poate fi adevărat!”

O femeie din SUA a câștigat un mare premiu la loterie, în valoare de peste 1 milion de euro. Ea a ridicat premiul cel mare, pe care l-a ținut ascuns de soț, scrie UniLad.

Denise Rossi a fost căsătorită cu Thomas Rossi timp de 25 de ani. Cu 11 zile înainte de câștigarea premiului la loto, cuplul a deschis procesul de divorț.

Astfel, pentru că cei doi americani încă erau căsătoriți, iar câștigătoarea a ținut secret premiul, femeia a fost silită de instanță să cedeze întreaga sumă soțului.

De asemenea, femeia nu declarase câștigul în fața autorităților, pentru plata impozitelor prevăzute de lege.

Cum a aflat soțul femeii despre câștigul de la loto

Thomas Rossi, fostul soț al femeii, a aflat despre câștigul de la loterie abia după doi ani de la divorț, când a primit o scrisoare de la o companie care plătește sume fixe pentru câștigurile de la loterie.

Mesajul ar fi fost adresat fostei soții și conținea textul: „loteria a ajutat sute de câștigători la loterie ca tine din întreaga țară să primească o plată unică pentru valoarea actuală a plăților lor anuale viitoare la loterie”.

Avocatul lui Thomas Rossi a reacționat:

„Cred că și-a scărpinat capul un timp spunând ‘Ce? Acest lucru nu poate fi adevărat”.

Astfel, Thomas Rossi și-a chemat soția în instanță, unde a solicitat plata anuală a sumei de 67.000 de dolari din partea femeii. Ulterior, s-a aflat că femeia nu a dezvăluit nici măcar avocatului ei suma câștigată la loterie.

„Aș fi putut să argumentez cu succes că era proprietatea ei separată sau am fi putut să argumentăm și am fi ajuns la o înțelegere, dar judecătorul s-a supărat și i-a dat totul soțului”, a declarat avocatul femeii pentru care premiul la loto s-a transformat într-un coșmar.