Premoniţie CATASTROFALĂ. „Franţa va fi ÎNGENUNCHEATĂ! Urmează Versailles!”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea despre care se spune că ar fi prezis incendiul din Colectiv, dar şi alte tragedii, are o noua premoniţie despre Franţa.

16 apr. 2019, 15:19
Premoniţie CATASTROFALĂ. „Franţa va fi ÎNGENUNCHEATĂ! Urmează Versailles!”

Maria Ghiorghiu are o noua premonitie, in legatura cu Franta, pe care a dezvaluit-o pe blog.

„VERSAILLES ! FRANŢA VA FI INGENUNCHEATA ! URMEAZA VERSAILLES !

16 Aprilie 2019,ora 11,12!

Dragii mei,

În urma cu doar 3 minute ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele unui oras din Franta, si anume: „VERSAILLES!”. Apoi ,ceea ce am auzit am vazut si scris cu litere aurii, in aer, chiar deasupra orasului Versailles. Asa era scris: „Versailles!”.

După care, cuvantul scris deasupra orasului Versailles a disparut.

Dragii mei, eu nu stiu ce se va intampla in Versailles, dar stiu ca vom auzi si de Versailles asa cum am auzit si de CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS, din păcate. Spun din pacate, deoarece a ars ieri 15 Aprilie 2019 si despre care eu am scris pe parcursul a 24 de ore, inainte de tragedie. Ca o părerea a mea personala, eu cred ca a fost o mâna (sau mai multe) criminala la CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS. Cercetarile care se vor face in timp vor dovedi acest lucru.

Dragii mei, eu precum vad si aud, le scriu aici pe blog.

Atentionez pe cei care au ochi de vazut si urechi de auzit, sa vada si sa auda.

Aceasta este datoria mea in Faţa Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS si a MAICUTEI DOMNULUI. PORUNCA am primit ca sa scriu si sa-mi avertizez semenii, PORUNCA de la IISUS HRISTOS, si asta voi face cât voi trai”, este mesajul Mariei Ghiorghiu.

Iată ce scria aceasta pe 14 aprilie:

„EXPLOZII SAU RAZBOI PE MARE ??? DOUA COLOANE INALTE DE FUM NEGRU !

14 Aprilie 2019,ora 6,45 dimineata!

Dragii mei,

În aceasta dimineata, treaza fiind, o forta nevazuta imi arata inspre Sud doua coloane mari de fum negru si dens. Intre cele doua coloane mari de fum negru si dens era o distanta oarecare, sa fi fost cativa metri buni, poate zeci de metri. Nu puteam aprecia corect distanta, deoarece coloanele de fum negru si dens mai aveau putin si se uneau la partea de sus, care era arcuita. In milocul coloanelor de fum negru, ca pe un mal al unei ape, vad o localitate, vad case si o Sfanta Biserica in mijlocul caselor.

Tot ce vedeam dragilor, m-a dus cu gandul la un posibil Razboi pe Mare sau pe Ocean.

Localitatea care mi s-a aratat si care, avea o SFANTA BISERICA in mijlocul ei era mai la distanta de cele doua coloane de fum dar se vedea foarte bine printre distanta dintre cele doua coloane de fum.

Dragii mei, daca cele doua coloane imense de fum negru si dens erau acolo de la vreo explozie accidentala sau Doamne fereste de la un posibil razboi ramane de vazut.

Noi sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si sa avem pace si liniste in tara, pace si liniste in lume. Sa nu urâm pe nimeni dragilor, ci sa ne iubim aproapele si sa-l ajutam cum si cu ce putem. Cu dragoste, Maria”.