Preot mort într-un accident pe autostrada Timișoara – Arad. Şoferul a fost proiectat în afara mașinii, în urma impactului

Accident mortal pe autostrada Timișoara - Arad. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a murit după ce maşina sa a acroșat partea din spate a unui camion și a intrat în parapetul lateral. La volanul maşinii se afla preotul paroh Remus Dobra.

28 sept. 2022, 10:55

Accidentul s-a produs marți seară pe A1, care leagă Timişoara de Arad, în zona localității Vinga. Șoferul, în vârstă de 45 de ani, care conducea un autoturism marca Audi înmatriculat în județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui camion, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral al autostrăzii.

În urma impactului, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului. Potrivit aradon.ro, șoferul nu purta centura de siguranță.

Citeşte şi: Maşină plină cu adolescenţi, accident spectaculos. Tinerii încercau să scape de poliţişti

Ulterior s-a aflat că şoferul mort este preotul Remus Dobra de la Parohia Greco-Catolică Sfânta Treime din Dumbrăvița.

„În seara de 27 septembrie, în jurul orei 20,15, pe Autostrada A1, calea 1, la km 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Citeşte şi: Val de accidente în Bucureşti. Maşini distruse şi mai mulţi răniţi