Maşină plină cu adolescenţi, accident spectaculos. Tinerii încercau să scape de poliţişti

Urmărire cu poliția încheiată cu un grav accident, în orașul Tecuci. Un teribilist care se afla în mașină cu trei adolescenți nu a oprit la semnalele polițiștilor, a călcat pedala de accelerație și s-a oprit într-un gard.

28 sept. 2022, 10:42
Maşină plină cu adolescenţi, accident spectaculos. Tinerii încercau să scape de poliţişti

Maşină plină cu adolescenţi, accident spectaculos. Totul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Galaţi. Patru tineri au fost răniţi.

Maşină plină cu adolescenţi, accident spectaculos în Tecuci

Citeşte şi Accident cu doi morţi în Mureş. Au fost implicate două maşini şi un TIR

Potrvit primelor informaţii, autoturismul în care se aflau cei patru tineri avea o viteză de 122 de kilometri pe oră. Şoferul în vârstă de 22 de ani a refuzat să oprească la semnul poliţistului, astfel că oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia.

Tânărul care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului la intrarea în comuna Matca, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unei locuinţe.  În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a suferit avarii, iar la fața locului au intervenit reprezentanții Distrigaz, pentru oprirea gazului.

De asemenea, atât şoferul, cât şi cei trei pasageri în vârstă de 17 ani au fost răniţi. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, precum și o autospecială de intervenție pentru prevenirea și stingerea incendiilor, din cadrul I.S.U. Galați.

Poliţiştii au deschis dosar penal, atât pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive, existând suspiciuni în acest sens, potrivit viatalibera.ro. 

Citeşte şi Val de accidente în Bucureşti. Maşini distruse şi mai mulţi răniţi