Un tânăr din Iaşi s-a tâlhărit singur şi a sunat la 112, fără să ştie că este filmat

Un tânăr din Iaşi este candidatul principal pentru premiul de "cel mai prost infractor" pe anul 2019, în România, după ce şi-a înscenat propria tâlhărie şi apoi a sunat la 112. Din păcate pentru el, totul a fost filmat.

14 mart. 2019, 14:14
Un tânăr din Iaşi s-a tâlhărit singur şi a sunat la 112, fără să ştie că este filmat

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 martie, atunci când tânărul de 34 de ani, din Iaşi, a sunat disperat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că o persoană necunoscută l-a tâlhărit în scara de bloc şi i-a furat 1.100 de lei din portofel, scrie observator.tv.

„În urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către polițiști, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soția sa să sesizeze instituțiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Citeşte şi Adrian şi Alina erau împreună de 8 ani. Într-o zi, tânărul din Iaşi a fost şocat să afle ce îi făcuse în toţi aceşti ani iubita lui

Fiind audiat, bărbatul a susținut faptul că ar fi fost victima infracțiunii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Iaşi.

Totuşi, în urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul şi-a înscenat singur tâlhăria, după ce au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în scara blocului.

Pe imagini se poate observa cum tânărul aranjează ‘locul crimei’, aruncă portofelul fără bani pe jos, iar apoi se trânteşte pe scări şi sună la 112.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași l-au anunţat pe tânăr că din victimă s-a transformat în infractor şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.


loading...