Preotul care lovește mașina de box cu puterea Domnului. Părintele Petru a devenit viral pe Tik Tok după ce a dat aparatele peste cap: „La RXF cu Calistrat!”

Părintele Petru a făcut valuri pe Tik Tok, după ce au apărut mai multe videoclipuri cu el în timp ce lovește cu pumnul în niște mașini de box, făcute să măsoare puterea loviturii. Comentariile sunt de-a dreptul delicioase.

25 aug. 2023, 18:12
Preotul care lovește mașina de box cu puterea Domnului. Părintele Petru a devenit viral pe Tik Tok după ce a dat aparatele peste cap: „La RXF cu Calistrat!”
Părintele Petru lovește mașina de box cu puterea Domnului

Părintele Petru a devenit viral pe internet după ce au apărut mai multe videoclipuri cu el în care lovește cu putere în mașinile de box. Îmbrăcat în sutană și ajutat de puterea Domnului, preotul lovește cu o putere impresionantă, lăsându-i cu gura căscată pe internauți.

@parintele.petru♬ sunet original – Parinte.Petru

Cei care au văzut videoclipurile cu părintele Petru s-au amuzat teribil și au lăsat un șir de comentarii în dreptul Tik Tok-urilor devenite virale.

„A dat în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, amin!”/ „Poate nu vii duminică la biserică”/„În gala RXF, în colțul roșu Părintele Petru de la mănăstirea Sf. Macarie. În colțul albastru părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni”/ „La RXF cu Calistrat!”/ „Asta da putere dumnezeiască!”/ „Putere de la Dumnezeu”/ „Promit, părinte, vin în fiecare duminică la biserică”.

Citește și: „Arnold de la țară”, noua senzație de pe Tik Tok. Pasionat de sport, găsește tot felul de metode ingenioase de antrenamente

Părintele Petru nu a dat doar o dată cu pumnul, ci de două ori, reușind de fiecare dată să dea aparatul peste cap.

@costinesti.ro Ai pacatuit fiule? #parintelepetru #costinesti #florinelsiioana ♬ sunet original – costinesti.ro

Citește și: O bătrânică, șoferiță la 81 de ani, a devenit virală pe internet. E noua senzație a Tik Tok-ului. ,,Când bunica nu se lasă”

O mare parte dintre cei care au observat „talentul” preotului i-au transmis cuvinte de laudă și l-au felicitat pentru faptul că se bucură de viață ca oricare alt om.

„Nu judecați, merită și el să aibă distracție”/ „Felicitări preotului și succes în viață”/„Mie nu mi se pare ceva anormal. Și părinții sunt oameni”/ „E șmecher popa”.