Preotul Francisc Doboș s-a vaccinat anti-COVID. ”Marea nesimțire și marea moleșeală”

Preotul a anunțat că s-a vaccinat împotriva COVID și a anunțat pe pagina de Facebook și cum a decurs vaccinarea. Acesta a avut mai mult reacții adverse în urma imunizării.

13 apr. 2021, 18:35
Preotul Francisc Doboș s-a vaccinat anti-COVID. ”Marea nesimțire și marea moleșeală”

Preotul Francisc Doboș s-a vaccinat anti-COVID. Acesta a precizat că în momentul vaccinării nu a simțit înțepătura, fiind obișnuit cu acul folosit la donarea de sânge. Însă, după vaccinare a simțit moloșeală.

Părintele susține că nu critică persoanele care aleg să nu se vaccineze, deoarece suntem liberi să alegem ce este mai bine pentru fiecare. De asemenea, acesta sfătuiește credincioșii să diversifice sursele de informare și să mai schimbe canalele TV.

Citește și: Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile antiCOVID. Femeile sunt cele afectate!

Preotul Francisc Doboș s-a vaccinat anti-COVID

”Efecte secundare
– în momentul vaccinării: marea nesimțire. Nici nu mi-am dat seama când m-a înțepat azi. Sunt deja obișnuit cu acul de tip sondă folosit la donarea de sânge.
– după vaccinare: marea moleșeală și lipsă de chef în a posta clasica fotografie de la locul cip-cirip-uirii :)))

În plus, nu judec pe nimeni, fie că se vaccinează, fie că nu. Suntem liberi și alegem în consecință ce e mai bine pentru noi. Pentru a ști ce e mai bine, diversificați sursele de informare. Mai schimbați canalul. Nu simt nici cea mai mică ispită în a arunca cu acidul sulfuric al comentariilor ori cu soda caustică a gândurilor în cei care (nu) se vaccinează. Să evităm pandemia urii și a demonizării. Să fim doctori în umanitate” , este mesajul postat de preot pe Facebook.

Citește și: Alexandru Rafila vrea ca PSD să grăbească votarea moţiunii împotriva lui Vlad Voiculescu. „Premierul să aibă un argument solid pentru a solicita remanierea”

Un spot pro-vaccinare COVID în care va apărea părintele romano-catolic Francisc Doboș și preotul ortodox Constantin Necula ar putea fi difuzat în etapa a doua a campaniei de vaccinare inițiate de Ministerul Sănătății. Anunțul a fost făcut de Ștefan Voinea, consilier al ministrului Vlad Voiculescu, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Consiliul Național al Audiovizualului a acordat astăzi, 2 februarie, undă verde difuzării de către televiuni a spotului dedicat campaniei de vaccinare COVID din România. Spotul video, finanţat de UNICEF, face parte dintr-o campanie a Ministerului Sănătăţii de promovare a vaccinării, conform AGERPRES.