Preotul „sado-maso” pare că s-a liniştit. Vezi aici povestea lui

Devenit cunoscut acum patru ani, dupa ce reporterii CANCAN l-au filmat cu o cameră ascunsă în timp ce îi sugea ciorapii unui tânăr şi se lăsa călcat în picioare de acesta, în timp ce încerca să se masturbeze, părintele Ştefan Popa, arhimandrit al Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului a revenit în ţară.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26

Părintele este ocupat în aceste zile cu achiziţionarea de materiale, pregătindu-se, se pare, de renovări la un imobil pe care îl deţine în Capitală, scrie cancan.ro

Preotul a fost surprins alături de un taximetrist mai mult decât amabil, care părea extrem de apropiat de el, în timp ce făcea cumpărături într-un centru comercial de bricolaj de la marginea Bucureştiului.

Pentru că i-a stat tot timpul alături de el preotul şi-a răsplătit şoferul cu un covrig pe care i l-a oferit, dar nu oricum, ci direct în gură.

În 2008, Ştefan Popa, racola tineri pe internet pentru a-şi satisface fanteziile erotice bolnave. Momindu-i cu masă şi cazare ieftine (17 euro pe zi), arhimandritul Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului aducea, în subsolul bisericii din Roma conduse de el, tineri de care, ulterior, se folosea pentru a-şi satisface pofta de sado-masochism.