PREOTUL SCANDALAGIU. A bătut un executor judecătoresc pentru că venise să îi ia maşina

Scandal şi scene ireale la Bosanci, unde preotul Mihai Constantin Croitoru l-a altoit zdravăn pe executorul judecătoresc venit să-i ridice autovehiculului marca Dacia Logan, pe care faţa bisericească o luase în leasing şi nu mai plătise ratele.  

27 feb. 2014, 10:11
PREOTUL SCANDALAGIU. A bătut un executor judecătoresc pentru că venise să îi ia maşina

Iritat de prezența executorului judecătoresc Radu Stărică, dar şi a celor doi reprezentanţi ai firmei SC Montan Star SRL Piteşti, preotul şi-a ieşit practic din minţi, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi Cea mai BIZARĂ BISERICĂ: Lăcaşul de cult în care preotul şi enoriaşii participă la SLUJBĂ în costumul lui ADAM

„Preotul curăţa cu o foarfecă nişte trandafiri în faţa casei, iar după ce a terminat i-am explicat motivele pentru care am venit la domiciliul său. În acel moment, a avut un comportament de-a dreptul huliganic şi foarte violent, împingându-mă şi îmbrâncindu-mă pentru a ieşi din curte. În drum i-am spus că acţiunea sa este ilegală şi voi sesiza poliţia, iar apoi m-am urcat în maşină cu intenţia de a pleca spre Suceava. Nu am bănuit că mă va ataca, dar în timp ce şoferul încerca să pornească maşina, m-am trezit cu preotul repezindu-se spre portieră, pe care a smuls-o, şi m-a lovit în zona capului. Toţi cei din maşină s-au speriat, iar eu din instinct am tras portiera şi am închis-o, iar şoferul a plecat rapid de la faţa locului”, a povestit executorul judecătoresc Radu Stărică.

Citeşte şi Sfânta bătaie. Un tânăr a fost lovit de preotul din sat din cauza unei tradiţii

Pentru acest incident, petrecut în postul Paştelui anului 2013, împotriva lui Mihai Constantin Croitoru, care este preot la biserica din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, a fost formulată plângere penală.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat existenţa unui dosar penal pe numele preotului Croitoru, dar şi faptul că acesta este urmărit penal pentru comiterea a două infracţiuni de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti prevăzute de Noul Cod Penal.