Preotul Vasile Ioana susţine divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Dacă viața ta devine un iad, divorțul poate fi o soluție!”

Preotul Vasile Ioana, parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, este de părere că relaţia dintre Simona Halep şi Toni Iuruc s-a destrămat pentru că nu a trecut prin toate etapele. Duhovnicul le recomandă, totodată, oamenilor să încerce să nu judece astfel de cazuri întrucât nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu adevărat în interiorul relaţiei lor care a dus la ruptură.

14 sept. 2022, 09:02
Preotul Vasile Ioana susţine divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Dacă viața ta devine un iad, divorțul poate fi o soluție!”

Preotul Vasile Ioana spune că omul este o „ființă surprinzătoare”, iar într-o viață orice este posibil. Părintele este conştient că viaţa le rezervă tuturor atât lucruri bune, cât şi lucruri rele, de aceea nu ar trebui să ne mire situaţiile în care lucrurile nu merg aşa cum ne-am fi imaginat.

Pe mine nu mă mai miră nimic, fiindcă într-o viață de om te poți confrunta cu foarte multe situații, bune și rele! Haideți să nu-i judecăm pe Simona și pe Toni! Le recomand și celorlalți să nu judece pe nimeni, fiindcă în povestea asta numai ei doi știu cum au decurs lucrurile!”, a declarat Vasile Ioana pentru impact.ro

Greşeala majoră pe care o fac cuplurile care ajung la divorţ

Preotul subliniază faptul că şansele unui cuplu de a rămâne unit pentru toată viaţa scad dramatic dacă relaţia lor nu a trecut prin toate etapele care contribuie la maturizarea lor. De asemenea, este important ca cei care decid să facă pasul către căsătorie să aibă un duhovnic căruia să-i încredinţeze toate problemele cu care se confruntă şi care cu siguranţă i-ar putea sfătui de bine.

Dacă nu o faci sau te grăbești, din diverse motive, riști! În sensul că relația ta nu va fi una matură. Poate că și în cazul lor s-a produs ceva de genul acesta! […] Așa e și preotul. Dacă îi bați la ușă și-i spui problema, el poate identifica cauza problemei. Și la mine e la fel. Când vii și-mi spui una sau alta, atunci pot încerca cu șanse de reușită să vindec. Altfel, e mult mai greu!”, a mai spus Vasile Ioana.

Citeste si Cât a plătit Simona Halep pentru operaţia estetică de la nas. Ce presupune metoda inovatoare la care a apelat fostul nr. 1 WTA

Părintele Vasile Ioana susţine divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Dacă viața ta devine un iad, un divorț poate fi o soluție”

Îndrăgitul părinte a precizat, totodată, că nu este împotriva divorțului, atâta timp cât acesta are loc înaintea cununiei religioase, aşa cum s-a întâmplat în cazul Simonei şi al lui Toni, care urmau să se căsătorească religios la două luni după ce au anunţat că divorţează.

Dacă viața ta devine un iad alături de partenerul tău, pe care poate că nu l-ai cunoscut suficient, atunci o separare sau un divorț poate fi o soluție! După ce ai săvârșit însă cununia religioasă îți asumi totul! Până atunci, ai libertatea să hotărăști dacă mergi până la capăt”, a concluzionat Vasile Ioana.

Citeste si Părintele Vasile Ioana dezvăluie secretul căsniciei fericite: „Am 26 de ani de căsnicie, dar mă gândesc şi azi cum să o cuceresc pe nevastă-mea. Aici greşim noi, bărbaţii”