Presa britanică, după meciul Halep-Konta, de la Wimbledon: Simona s-a apărat cu o disperare genială

Johanna Konta a câştigat cu 6-7, 7-6, 6-4, după 2 ore şi 38 de minute, meciul cu Simona Halep şi va juca pentru un loc în finală cu Venus Williams. Presa britanică este în extaz după victoria sportivei care s-a mutat din Australia la Londra în 2012.

RomaniaTV.net
12 iul. 2017, 08:08
Presa britanică, după meciul Halep-Konta, de la Wimbledon: Simona s-a apărat cu o disperare genială

The Guardian: ”Johanna Konta a făcut mai mult decât un meci obișnuit de tenis la Wimbledon. Performanța vieții sale o poate purta spre alte performanțe. Konta i-a făcut pe cei care se îndoieau de ce calități are și să creadă în ea. Halep s-a apărat cu o disperare genială, însă pe final serviciul ei a dat semne de ezitare”.

The Telegraph: ”Johanna Konta a fost la două puncte de o înfrângere în meciul cu Halep, dar a refuzat să cedeze. Apoi a revenit în forță și a câștigat meciul de la Wimbledon. Simona poate fi acuzată cu greu că a cedat acest meci cu ușurință”.

BBC: ”Am văzut un meci extraordinar din partea Johannei Konta pe terenul central, dar care putea fi pierdut din cauza multor greșeli în momente cheie. Konta a servit puternic și a lovit pe măsură în fața unui joc de picioare genial al Simonei Halep”.

Express: ”Konta a meritat succesul! Johanna Konta a obținut o victorie de senzație în fața adversarei sale. Publicul a fost însă prea exuberant pe final și s-a bucurat înainte de încheierea ultimului punct. Halep a trimis în fileu, iar Konta părea că își cere scuze aproape. Sinceri să fim, e dificil să-i fi părut rău cu adevărat după acest moment”.