Presa portugheză anunţă că Steaua a ajuns la o înţelegere cu un atacant brazilian. Surpriză mare

Publicaţia portugheză Ojogo a scris astăzi că atacantul brazilian Nathan Junior ar fi semnat deja un contract cu Steaua, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Tondela, însă fosta campioană a României n-a făcut însă niciun anunţ oficial.

05 iun. 2016, 12:52
Presa portugheză anunţă că Steaua a ajuns la o înţelegere cu un atacant brazilian. Surpriză mare

Nathan Junior este unul dintre jucătorii pe care Steaua vrea să-i transfere în această vară, scrie dolce-sport.ro. Atacantul brazilian a intrat în atenţia oficialilor Stelei, mai ales că poate fi transferat din postura de jucător liber de contract. Dacă negocierile păreau însă încurcare, acum presa din Portugalia susţine că Nathan Junior a semnat.

Citeşte şi Gigi Becali, prima reacţie despre încercarea lui Dan Condrea de a prelua MARCA STEAUA

Publicaţia Ojogo susţine că atacantul de 27 de ani şi-a terminat contractul cu Tondela şi a ales Steaua, deşi a mai fost dorit de Boavista şi Estoril. Nathan jr. a considerat că propunerea venită din România îi va oferi o mai bună şansă să iasă în evidenţă, mai ales că Steaua joacă în cupele europene.

Nathan Junior este brazilian, are 27 de ani şi a fost golgheterul lui Tondela în sezonul care s-a încheiat, cu 13 reuşite şi trei assist-uri.

Pe de altă parte, Paul Papp (26 de ani) este tot mai aproape de un transfer în Elveția. Fostul stelist și-a reziliat contractul cu echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, iar acum nu ia în calcul decât o mutare în străinătate. În perioada 2012-2014, Papp a evoluat la Chievo Verona, de unde s-a transferat în Ghencea.