Presa portugheză: Klaus şi Carmen Iohannis sunt în vacanţă în insulele MADEIRA

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, se află în vacanţă în insulele Madeira, scrie un ziar din Portugalia.

06 apr. 2015, 09:23

Pe site-ul ziarului local Diario de Noticias a fost publicată o ştire potrivit căreia preşedintele României se află în vacanţă în Madeira.

„Preşedintele României îşi va petrece vacanţa în Madeira”, este titlul de pe prima pagină a site-ului. 

Administraţia Prezidenţială a confirmat, luni, informaţia că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă. Anunţul oficial a venit după ce surse neoficiale au precizat că şeful statului a petrecut Paştele Catolic, alături de soţia sa, Carmen, în Germania, la părinţi, iar luni ar pleca pentru câteva zile în insulele Madeira.

Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis se află, în perioada 6-10 aprilie, în vacanţă de Paşti.

Potrivit unor surse neoficiale, Klaus şi Carmen Iohannis au mers să petreacă Paștele Catolic în Germania, la Wurzburg, la părinții președintelui.

Din Germania, președintele și Carmen Iohannis ar urma să plece, luni, într-o scurtă excursie, pe insulele Madeira din Portugalia.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, care a sărbătorit duminică Paştele, era aşteptat să participe la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, lăcaş de cult unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, pe când era primar al municipiului Sibiu.