Preşedintele ales Klaus IOHANNIS a sărbătorit câştigarea alegerilor, acasă la Sibiu VIDEO

Klaus Iohannis nu a apucat să se bucure alături de cei dragi pentru victoria de la alegerile prezidențiale. După ce a fost validat şi de CCR, preşedintele ales al României a sărbătorit sâmbătă seara, acasă, la Sibiu, într-un cadru restrâns. Au fost invitaţi doar prietenii apropiaţi, printre care şi mentorul lui Iohannis. Invitaţii preşedintelui ales i-au adus şi mici daruri.

RomaniaTV.net
22 nov. 2014, 18:57
Preşedintele ales Klaus IOHANNIS a sărbătorit câştigarea alegerilor, acasă la Sibiu VIDEO

Aproximativ zece perechi de persoane cunoscute în Sibiu – medici, oameni de afaceri, politicieni, colaboratori ai lui Klaus Iohannis – au ajuns la casa de pe strada Bâlea din Sibiu a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis.

Printre invitaţi se numără preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul Porr, medicul Radu Urdea, omul de afaceri Werner Keul, şefa Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din Primăria Sibiu, Simona Pop, dar şi Marius Vecerdea, proprietarul Clubului sportiv Pamira din Sibiu, cu care Klaus Iohannis joacă tenis.

Iohannis a sărbătorit victoria la alegerile prezidenţiale şi cu angajaţii primăriei din Siubiu şi cu unii oameni de afaceri din oraş.