Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, după ce Piedone şi-a depus din nou candidatura: Trăim într-o ţară anormală

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, afirmă că noua candidatură a lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4 denotă "cinism şi nesimţire" şi demonstrează că trăim într-o ţară "anormală".

24 apr. 2016, 12:22
Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, după ce Piedone şi-a depus din nou candidatura: Trăim într-o ţară anormală

„Nu ştiu ce aş mai putea spune. Mi se pare un act de cinism, de nesimţire. Trăim într-o ţară în care justiţia nu îşi face treaba, din moment ce avem candidaţi care ajung să aibă dosare, să fie arestaţi. Trăim într-o ţară anormală, în care aproape regret că am ajuns la 50 de ani şi nu am furat, ca să fiu bogat şi liniştit”, a declarat Eugen Iancu, potrivit news.ro.

Cristian Popescu Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru Primăria Sectorului 4, după ce prima dată i-a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Biroului Electoral al Sectoruli 4.

„Domnul Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 4. De data aceasta a depus peste 5.600 de semnături din partea Partidului Puterii Umaniste”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral al Sectorului 4, Aneta Cristescu.

Cristian Popescu Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru Primăria sectorului 4

Pentru depunerea candidaturii, Piedone avea nevoie de 2.728 de semnături, adică 1% din numărul alegătorilor din Sectorul 4, respectiv 272.851.

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la funcţia de primar al Sectorului 4. Instanţa a admis apelul formulat de avocatul Gheorghe Piperea la decizia Judecătoriei Sectorului 4. „Examinând listele de susţinători înaintate de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 4 – Sector 4 (în copie şi original), tribunalul constată că nu au fost îndeplinite condiţiile prevăzute de lege decât pentru un număr de 2.550 de susţinători”, se arăta în motivarea deciziei.

Marţi seară, Popescu-Piedone a anunţat, pe Facebook, că nu renunţă la candidatură, vrând să demareze o nouă campanie de strângere de semnături de susţinere a candidaturii sale.

Miercuri, el s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, iar joi, Consiliul Naţional al acestui partid, i-a validat candidatura la Sectorul 4.