Preşedintele Barack Obama şi un agent Secret Service, stropiţi cu iaurt

Preşedintele Barack Obama şi un agent Secret Service au fost stropiţi marţi cu iaurt, într-un restaurant-bar din Boulder (Colorado, centru), potrivit blogului cotidianului New York Times.

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 14:02
Preşedintele Barack Obama şi un agent Secret Service, stropiţi cu iaurt

Obama a fost nevoit să îşi şteargă iaurtul de pe pantaloni, după ce o spectatoare a scăpat recipientul pe jos, în cursul unui eveniment de campanie, potrivit blogului.

În drum spre locul unde urma să susţină ultimul său discurs de marţi, preşedintele s-a oprit la un restaurant-bar popular, cunoscut sub numele „the Sink”. O clientă a fost atât de emoţionată, încât a pierdut controlul asupra mâncării sale, scrie ironic blogul.

„S-a emoţionat foarte tare şi a vărsat iaurt pe mine”, le-a povestit ulterior Obama ascultătorilor săi, în timpul discursului susţinut la Universuitatea din Colorado. „Şi mai hazardat decât pe mine”, a continuat el cu o notă de maliţiozitate, „a vărsat iaurt pe (un agent) Secret Service. Agentul a rămas blocat acolo, holbându-se la ea”.

În cazul în care a fost tentat să facă vreo glumă pe socoteala Secret Service, preşedintele s-a abţinut, în contextul scandalului de prostituţie din Columbia.

Însă Obama nu s-a abţinut să o tachineze pe femeie. „Ai vărsat iaurtul pe preşedinte. O să ai ce să povesteşti”, i-a spus el. „Sunt foarte stânjenită”, i-a răspuns ea.